Het team

Kenneth Van der Elst

Kenneth Van der Elst

Director - Finance as a Service

Kenneth heeft meer dan 15 jaar ervaring in operational finance. Hij staat bekend om zijn pragmatisme, analytische instelling en sterk teamwork.

Kenneth begon in 2007 bij Accenture en later PwC in Management Consulting en stapte daarna over naar interne functies bij verschillende productiebedrijven. Zijn ervaring als consultant en interne professional stelt hem in staat de kloof tussen abstracte concepten en tastbare acties te overbruggen en een praktische en stapsgewijze aanpak te bieden om de gewenste doelen te bereiken.

Gedurende zijn carrière heeft Kenneth met succes een breed scala aan financiële projecten uitgevoerd. Deze omvatten onder andere het optimaliseren van financiële verwerking en -analyse, het verbeteren van budgetteringsmethoden, het ontwikkelen van geavanceerde rapportagesystemen en het strategisch ontwerpen van accounting frameworks. Zijn projecten zijn vaak nauw gelinkt met systeemintegraties, waardoor hij ook ervaring heeft met het opzetten van datastructuren.

In 2022 had Kenneth zijn passie teruggevonden voor project- en change management, het brengen van inzicht in financiële gegevens en hands-on optimaliseren van processen. Dit bracht hem ertoe terug te keren naar de consulting wereld.