Nieuws

Opleidingsdag oktober 2023

In oktober beleefden we met het hele team van @ToGether een interessante en leerrijke opleidingsdag. We vertoefden die dag in Fabriek Botaniek in het gezellige Kruisem.

In de voormiddag ontvingen we Elizabeth Kelly voor een workshop “intercultural communication”. Hierbij werden we ons bewust van onze eigen manier van communiceren en kregen we inzichten in verschillende communicatiestijlen. Deze sessie was zeer waardevol omdat wij dagelijks in contact staan met onze klanten. Hierbij vinden we een duidelijke en correctie communicatie dan ook vanzelfsprekend. 💬

's Middags genoten we van een heerlijke lunch en stonden we paraat om de namiddag aan te vatten. Eerst volgde een interne HR-meeting en vervolgens leerden we van elkaar door middel van een peer group learning.

We sloten de dag af met een nuttige EHBO opleiding, gegeven door Matthijs Samyn. Er werd ons duidelijk gemaakt hoe belangrijk reanimatie is en welke stappen we moeten volgen in een crisissituatie.

Op het einde van de dag was er tijd om nog even gezellig met elkaar te babbelen en vervolgens keerden we allemaal huiswaarts met een voldaan gevoel en vooral met de lyrics ah, ha, ha, ha, stayin’ alive, stayin’ alive… 🎶